Maarten Alexander Hardeman
ORGANISATIE & COMMUNICATIE management - advies

Maak wat beter kan goed en wat goed is uniek

VERANDEREN...

Als je het idee hebt dat het beter kan maar het komt er niet uit?! Ik doorbreek de dagelijkse routine en laat ontstane patronen beleven en veranderen. Met de zelfde mensen maken we samen wat beter kan, goed.

Klik HIER voor een voorbeeld 'Disney Strategie'

INNOVEREN...

Om te innoveren heb je kracht nodig. Als katalysator activeer ik de kracht die al in de organisatie aanwezig is. Ervaring, kennis en kunde plaats ik in een andere context. Duurzaam van goed naar uniek!

Klik HIER voor whitepaper 'INNOVATIEPROFIEL'

ADVISEREN...    

Mijn aanpak is 'inclusief', betrokken en bottom-up. Veranderen en innoveren is bouwen op talenten en kennis en aanvullen met netwerken waar het nodig is. Geen 'Big Bang', maar agile, met kleine gecontroleerde stappen.

Klik HIER voor het programma 'CSOM' en Effectief Netwerken


... EN VOORAL DOEN!

Ik neem het initiatief en je kunt er op vertrouwen dat het gaat gebeuren zoals is afgesproken. 

Voor ik ergens aan begin, denk ik er over na en verzamel relevante informatie voor frisse, nieuwe ideeën. Verwacht van mij professionele gespreksvoering en presentaties. Ik werk graag samen en stimuleer mensen als ik zie dat iemand daardoor groeit. Ik krijg energie van bevlogen mensen die bezig zijn met iets nieuws. Ik zoek punten van overeenstemming én de neuzen die een andere richting op staan.

Maar aan het doen gaat denken vooraf!

Mijn aandacht gaat vooral uit naar de pre-project/programmafase: de basis leggen voor een geslaagde project-/programma-uitvoering en -resultaat met draagvlak en flexibiliteit als rode draad.

Ik ben een generalist met oog voor detail met een brede maatschappelijke belangstelling, interesse in sociale en technologische ontwikkelingen en online vaardig. 

Waar? Tussen de mensen!

Ik voel me het beste thuis tussen mensen die open staan voor nieuwe ideeën en de ruimte en tijd om die te laten ontstaan. Mensen die een gemeenschappelijk belang zien en daarom open staan om samen te werken aan een beter resultaat. Bevlogen mensen die in staat zijn zich te ontwikkelen en om positieve energie te investeren om meer positieve energie ervoor terug te krijgen. Mensen die eerlijk zijn en die zich laten leiden door feiten maar ook rekening houdend met emoties.

Trefwoorden: 

► Functie: Projectleider, Projectmanager, Organisatieadviseur
► Rol: adviseur, manager, consultant, coördinator
► Scope:
    • Overheid, agentschappen, ZBO, groot- en middenbedrijf
    • Verandertrajecten, ICT, Communicatie en Innovatie
► Niveau: Strategisch- en beleidsniveau - Senior
► Positie: tussen business en divisie, afdeling, directie